Waarom ontwikkelcoaching?

 

‘Een voettocht naar Peking begint ook met de eerste schreden en als je die niet zet, kom je d’r nooit'

-Wim Kan (1911-1983)-

Je moet je droom najagen’. Dat klinkt erg mooi. Maar als je eenmaal gesetteld bent, een leuke baan hebt en een mooi leven leidt vind je het vaak wel prima. Totdat er iets gebeurt wat je aan het denken zet. Bij mij was dat het moment dat ik boventallig werd verklaard op mijn werk en daarna ook nog eens ernstig ziek werd. Voor die tijd had ik al plannen om voor mezelf te starten en mijn ziekte heeft me gesterkt in het besluit om die plannen door te zetten.

'Mensen in beweging krijgen vanuit hun eigen kracht’ is nu mijn missie. Na een zware periode, zowel zakelijk als privé, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om juist bij tegenslag dicht bij jezelf te blijven. Om te weten hoe je met je eigen emoties omgaat. Ook heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat mensen in je directe omgeving je een spiegel voorhouden. Dat ze laten zien wat je doet en welk effect het heeft, of juist... dat het geen effect heeft.


Kippenvel

Mensen die openstaan voor een andere manier van kijken naar hun gedrag en omgeving. En die daar ook werkelijk mee aan de slag durven gaan. Dát is waar ik kippenvel van krijg! Het geeft mij dan ook enorm veel energie om mensen te begeleiden en ze te helpen zichzelf verder te ontwikkelen.


Onderscheidend vermogen

Naast mijn genoten opleiding, professionele ervaring en kennis heb ik zélf ervaren wat ‘kracht’ betekent; wat er gebeurt als je je daarvan bewust wordt, hem accepteert en vervolgens handelt vanuit de kern van ‘je eigen ik’. Hierdoor weet ik heel snel de vertaalslag van theorie naar praktijk te maken. Ik bied je, naast een professioneel luisterend oor, bovenal vertrouwen.

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery