Team coachingTeams vormen de bouwstenen binnen je organisatie. In een team zet je organisatiedoelen om in concrete resultaten. Maar wat bepaalt de kwaliteit van de samenwerking binnen een team? Wat is de kern van een sterk team? Die vragen kun je niet zomaar beantwoorden, maar je herkent misschien wel een van de volgende symptomen:

  • Teams of werkgroepen lopen vast

  • Een nieuw team is zoekende naar de juiste invulling

  • Binnen een team is weinig openheid en vertrouwen

  • Een team behaalt de vastgestelde resultaten niet

Het doel van teamontwikkeling is om de prestaties van en de samenwerking binnen een team te verbeteren. Een groeiende (of krimpende) organisatie heeft zijn eigen dynamiek. Je medewerkers moeten omgaan met veranderingen. Die veranderingen hebben niet alleen impact op je organisatie, maar ook op het individu. Als je hier op tijd voldoende aandacht aan schenkt zul je zien dat het team hechter wordt en dichter naar elkaar toe groeit. Dat komt de resultaten van je organisatie ten goede.


Vitaliteit binnen het team

Vitaliteitsbeleid neemt binnen organisaties een steeds prominentere rol in. Vitale organisaties houden hun medewerkers vitaal. Vitale mensen werken namelijk productiever, langer en zijn minder vaak ziek. Bovendien werken zij met plezier waardoor zij zich verbinden aan je organisatie. Je hebt binnen je team veel meer invloed op de vitaliteit van je medewerkers dan je misschien verwacht. Denk aan de effecten van een vitalere omgeving op het ziekteverzuim en personeelsverloop. De juiste aanpak levert je ontzettend veel op. Wil je weten welke stappen je moet zetten om tot een vitalere organisatie te komen? Neem contact met me op.

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery