Persoonlijke ontwikkeling

Het belangrijkste bij een coachtraject is dat er over-en-weer een goed gevoel en vertrouwen is. Dat vormt de basis. Daarom drink ik eerst graag een kop koffie met je. Tijdens die kennismaking staat de vraag waarmee we gaan werken centraal. Als dit gesprek voor ons beiden goed voelt maken we vervolgafspraken. Die kunnen plaatsvinden tijdens een wandeling, op kantoor of bij mij thuis.

 

Tussentijdse evaluatie

Een coachtraject neemt al snel een aantal gesprekken van anderhalf uur in beslag. Na drie sessies nemen we een tussenstop om te zien of we op de goede weg zitten. Jij geeft aan welke inzichten je hebt gekregen en of het doel -wat we van tevoren hebben afgesproken- nog in lijn der verwachtingen ligt.

 

Teamontwikkeling/intervisiebegeleiding

Ook voor teamontwikkeling en intervisiebegeleiding geldt dat er over-en-weer een gevoel van vertrouwen moet zijn. Na de eerste kennismaking ontvang je mijn voorstel voor een traject op maat; denk daarbij aan teamsessies van een hele of halve dag. We plannen minimaal vier bijeenkomsten, zodat resultaten ook daadwerkelijk zichtbaar worden. Uiteraard maken we hier goede afspraken over met elkaar. Voor teamontwikkeling ontvang je altijd een op maat-offerte.

 

De kosten van coaching worden vaak door werkgevers vergoed vanuit een opleidingsbudget. Met name daar waar duurzame inzetbaarheid centraal staat.

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery