Ontdek de kracht van inzicht en verheldering in jouw leven. Bij de systemische opstellingsavonden die ik samen met Margret van Montfort organiseer, ervaar je een veilige en open omgeving waarin persoonlijke en professionele vraagstukken aan het licht kunnen komen.

IMG 9120

Aanmeldformulier

Vul a.u.b. je naam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Vul a.u.b. je telefoonnummer in.
Invalid Input

Met versturen ga je akkoord met de privacyverklaring van Yvonne Aben OntwikkelCoaching.

Wat is een systemische opstelling?

Een systemische opstelling is een effectieve benadering om onopgeloste kwesties in je leven te verkennen. Of het nu gaat om persoonlijke relaties, loopbaankeuzes of diepgewortelde emotionele thema's, deze techniek helpt om je vraag of dilemma vanuit een ander perspectief te bekijken, vrij van oordeel.

Rol van vraaginbrenger

Tijdens een opstellingsavond komen we samen in een vertrouwelijke setting met maximaal tien deelnemers. In deze kleine groep is er ruimte en aandacht voor één of twee individuele opstellingen. Heb je een specifieke vraag, dan word je de vraaginbrenger. Je kiest zelf de representanten die aspecten of mensen in jouw systeem uitbeelden. Als vraaginbrenger stap je later in de opstelling in en neem je je eigen plek in.

Deze systemische opstellingsavond was een reis van zelfontdekking. Het bood me belangrijke inzichten en meer rust in mijn dagelijks leven

Rol van representant

Als representant kun je altijd de keuze maken om niet deel te nemen aan een opstelling, zonder verdere uitleg. Voor degenen die niet direct betrokken zijn als vraaginbrenger of representant, is er een belangrijke rol als 'observant', waarin je de opstellingen van een afstandje bekijkt en wellicht ook eigen inzichten opdoet.

Aanmelden en deelnemen

Of je nu zelf een vraag hebt, of simpelweg nieuwsgierig bent naar de ervaring, je kunt je gemakkelijk aanmelden voor een van onze opstellingsavonden via het contactformulier dat aan deze pagina is gekoppeld.

Vul a.u.b. je naam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Vul a.u.b. je telefoonnummer in.
Invalid Input

Met versturen ga je akkoord met de privacyverklaring van Yvonne Aben OntwikkelCoaching.

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery