Yvonne Aben - Ontwikkel CoachingAls je op zoek bent naar een coach, is dat de eerste stap in een intensief traject. Tijdens zo’n traject is het belangrijk dat je een klik hebt met je coach. Ik begrijp dat het lastig is om dat te bepalen aan de hand van een website. Misschien helpt dit:

 

Ik geloof in…

De kracht die je zelf bezit. Ik daag je uit om vanuit je persoonlijke kracht in beweging te komen en jezelf te durven zijn. Vertrouwen en veiligheid zijn daarbij belangrijk. Jij bent zelf verantwoordelijk voor wat je wil bereiken. Want alleen zèlf ben je in staat om een verandering in gang te zetten.

 

Ik kan…

Goed luisteren, weet snel de vinger op de zere plek te leggen, ben in staat mensen (weer) in zichzelf te laten geloven en vanuit hun eigen kracht in beweging te krijgen. Ik ben respectvol confronterend en doelgericht. Open, eerlijk, enthousiast en nieuwsgierig. Soms ongeduldig en recht voor zijn raap. Ik heb een goed gevoel voor humor en zie altijd een positieve kant.

 

Ik ben…

Professioneel geregistreerd coach (ST!R) en heb mijn accreditatie voor Insights Discovery. Bij o.a. de Rabobank heb ik, naast mijn leidinggevende functie, mensen gecoacht en talenten en managementteams begeleid.

 

Ben jij benieuwd naar…

  • Mijn zakelijke achtergrond? Kijk dan op mijn  LinkedIn-profiel.
  • Mijn persoonlijke achtergrond (gezin, hobby’s)? Kom dan eens langs.

Spreekt dit je aan? Laat ons dan een kop koffie drinken om te zien of het klikt!

 

 

Neem contact op met Yvonne Aben Ontwikkel Coaching

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery