Persoonlijke ontwikkelingSoms gebeurt het dat je met weinig moeite opeens een heel stuk vooruit komt in je persoonlijke ontwikkeling. Maar het komt ook voor dat je veel aandacht en energie investeert in je persoonlijke ontwikkeling en levert het – voor je gevoel – niets op. Dat eerste scenario voelt heel prettig, maar dat tweede scenario wil je voorkomen. En daar kan ik je bij helpen. Wil jij:

  • Meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Meer uit je huidige baan halen?
  • Vitaler in het leven staan?
  • Je talenten volledig benutten?
  • Leren om je grenzen aan te geven?


Dan is het tijd om de eerste stap te zetten. Durf jij naar jezelf te kijken en de confrontatie aan te gaan die nodig is om in beweging te komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef je, op basis van betrokkenheid en vertrouwen, inzicht in je eigen handelen. Uiteindelijk maak jij de keuze of je in beweging komt.


Vitaliteit

Vitaliteit neemt een steeds prominentere plaats in binnen onze maatschappij. Vitaliteit heeft betrekking op het versterken van je geestelijke en lichamelijke conditie. Maar vitaliteit gaat verder dan dat. Vitaliteit gaat over het vinden van balans in je leven. Wat kost je energie en waar krijg je energie van? Hoe maak je de juiste keuzes om je talenten volledig te benutten? Ben je vitaal, dan vind je plezier in je werk (terug) en laat je stress en burn-outklachten achter je. Daarnaast kijk je bij vitaliteit ook naar je voedings- en beweegpatroon. Wil je weten welke stappen je kunt zetten om meer vitaliteit te ervaren? Neem dan contact met me op.

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery