De opkomst van het internet heeft onze wereld drastisch veranderd. Ook als coach ontkom ik daar niet aan. Terwijl je in het verleden altijd de deur uit moest voor coaching is dat dankzij de stand van de huidige techniek niet per se meer nodig. In de huidige tijd is online coaching een goed alternatief om wel volgende stappen te zetten in je ontwikkeling. Daarbij is online coaching een mooie aanvulling op mijn huidige diensten.

 

Wanneer online coaching?

beeldbellenTijdens een online coachingssessie leer je jezelf beter kennen. Hoewel op afstand, blijft er wel altijd rechtstreeks contact, net zoals bij mijn reguliere coachingswerkzaamheden. Online coaching is met name geschikt:

  • Als je last hebt van stressklachten.
  • Als je werk-privé balans niet in orde is.
  • Als je eenmalig op zoek bent naar een luisterend oor.

Het maken van een connectie en kijken of de juiste klik er is, blijven belangrijke uitgangspunten voor mijn coachingswerk, ook online.

 

Voordelen online coaching

Online coaching biedt een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn we allebei flexibeler in het maken van een afspraak. De gebruikelijke reistijd vervalt. Daaraan gekoppeld is een voordeel dat er voor online coaching geen geografische beperkingen gelden. Zelfs al woon je in het buitenland, dan behoort online coachen nog steeds tot de mogelijkheden. Bovendien ben jij altijd in je eigen vertrouwde omgeving. Zeker om de eerste stap te zetten, kan dat een barrière voor je wegnemen. Tot slot is het zo dat je misschien helemaal niet op zoek bent naar een uitgebreid coachingstraject, maar heb je behoefte om eenmalig je verhaal te delen. Daarvoor is een online sessie ook buitengewoon geschikt.

 

Beeldbellen

Het is voor mij als coach wel belangrijk om zoveel mogelijk signalen te krijgen. Vandaar dat ik tijdens de online coachingssessies graag met je wil beeldbellen. Met een telefoongesprek zie ik bijvoorbeeld je gezichtsuitdrukkingen niet, en daar haal ik ook veel informatie uit. Ongeveer 70% van de menselijke communicatie verloopt non-verbaal. Met beeldbellen, krijg ik nog steeds niet alle signalen binnen, maar wel veel meer dan via een normaal telefoongesprek.

 

Vrijblijvende intake

De telefonsiche intake is kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek bespreken we samen de klacht of het probleem waar je mee zit. Uiteraard is het tijdens dit gesprek ook belangrijk om vast te stellen of er een wederzijdse klik is. Als die klik er is, bepalen we samen de route die we verder afleggen. Als de omstandigheden erom vragen (en het toelaten) kunnen we altijd nog switchen naar face-to-face gesprekken.

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery