Herken je dit?

Als je in je auto rijdt, rijd je vaak op de automatische piloot (minder bewust) en toch rijd je nergens tegen aan.

Dat doen we ook vaak op het werk en dat betekent dat je soms het gevoel hebt geen invloed ergens op te hebben of dat dezelfde dingen telkens weer gebeuren (bijv. chaotische vergadering). Door een observerende houding aan te nemen (bewust van wat er nu eigenlijk gebeurt), kun je je gedrag aanpassen en bewust aan het stuur gaan zitten (minder gevaarlijk).

Ben jij je bewust van je eigen en andermans kwaliteiten en onvolkomenheden en doe je daar iets mee? Kortom; wat is de effectiviteit van jouw bewustzijn?

Tijdens mijn coachsessies maak ik gebruik van een geweldige tool; Insights Discovery. De (kleuren)taal van deze tool is makkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden. Daardoor blijf je de taal gebruiken.

 

Wat je kunt bereiken:

  • Inzicht in jezelf
  • Inzicht in anderen
  • Verschillen waarderen en benutten
  • Effectiever samenwerken (privé of zakelijk)
  • (Organisatie)doelstellingen realiseren

 

Met je persoonlijke Insights Discovery-profiel laat ik je het beste uit jezelf halen door jouw zelfinzicht te verbeteren. Je leert onderlinge verschillen waarderen en benutten.

 

Van werkdruk naar werkgeluk.

Het succes van elke organisatie valt of staat bij de prestaties van haar mensen. Met Insights Discovery werk je aan duurzame inzetbaarheid van je mensen. Je geeft ze middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie. Je creëert een werkomgeving waar medewerkers zich ontwikkelen en zich blij voelen; van werkdruk naar werkgeluk!

 

Meer weten? 

 

Neem contact op met Yvonne Aben Ontwikkel Coaching

Contact gegevens

Gebroekerdijk 1

6101 VT Echt

M: 06-13118311

E:


Facebook 46LinkendIn 46

Erkend Coach

Logo StirLogo Insights Discovery